Ajankohtaista

TULEVAT TAPAHTUMAT   

Elokuussa 2018 avautuu syyskauden paikkojen haku. 

TERVEISET HALLITUKSEN KOKOUKSESTA 5.4.2017

Kevään ensimmäinen varsinainen hallituksen kokous on pidetty ja paljon tuli asiaa. Ensimmäisenä ja kiireellisempänä on kesän koulutukset. Kerhon kursseja ja maksuja muutetaan nyt radikaalisti. Siirrytään kausimaksuihin ja treenipaikat on etukäteen haettava (kesän kurssipaikkojen haku alkaa niin pian kuin ehditään ilmoitukset laittamaan, talvikauden haku alkaa juhannusviikolla). Näin saadaan varattua hyvissä ajoin hallivuorot ja vakiinnettua tunnit omille paikoilleen.

Kaikkiin ryhmiin tulee myös vetäjä, joten vertaistuella toimivat ryhmät loppuvat. Näistä enemmän eri julkaisuissa. (Tuuli Marttila-Tornio ilmoittaa tokosta, Tiina Huttula agilitystä, Minttu Koski-Juka rallytokosta. Pk ryhmä toimii Mari Alakopsan vetämänä ja häneltä voi kysyä mahdollisia vapaita ryhmäpaikkoja).

Ikävä uutinen on se, että pelastuskoirajaoston vertaistukiryhmä on irrottautunut Ojlkk:n alaisuudesta ja jatkaa omana yhdistyksenään. Tästä syystä pelastuskoiratoiminta on tällä hetkellä tauolla. Pk puolella on hakutreenejä, niistä voi tiedustella Marilta. Koiran iloksi ja aktivoinniksi hakutreenejä voi sopia jäsenet keskenään. Kerholla on joitakin alueita sovittu treenimaastoiksi, niitä voi tiedustella minulta.

Keväälle on tarjolle paljon toimintaa, joista on jo tiedotettu aiemmin. Syksylle ja lähitulevaisuuteen on suunnitteilla ID jälkikurssia, luonnetestiä, metsäjälki/verijälkikursseja!

Minttu Koski-Juka, pj

 

 


TIEDOKSI JÄSENILLE ja TOIMINNASTAMME KIINNOSTUNEILLLE!

Vuoden 2018 jäsenmaksu on 20e varsinaisilta jäseniltä ja 5e perhe- ja nuorisojäseniltä. Tilinumero on FI73 5490 0720 0894 20. Säilytä kuitti maksusta, sillä kaikkien on täytettävä jäsentietolomake ja siellä kysytään arkistointitunnus. Jäsentietolomake on nettilomake, joka tulee täytettäväksi lähipäivinä. Jäsenmaksut tulisi maksaa 15.3. mennessä ja viestikenttään viestiksi oma sähköpostiosoite.

Vuosikokouksessa käsiteltiin toimintasuunnitelma vuodelle 2017 ja suunnitelmissa on järjestää tietenkin koulutusta agilityssä, tokossa, rallytokossa, pk:ssa ja koiratanssissakin. Luvassa myös virallisisa kokeita Rallytokossa ja tokossa. Mahdollisesti saadaan järjestettyä BH-koe. Ensikertaa kisaava jäsenkoirakko saa osallistua ilmaiseksi! Sitten järjestetään epiksiä ja mätsärit ihan keskelle kylää taas helatorstaina. Seurailkaa kerhon kuulumisia, älkääkä missatko tapahtumia!!!

Vuoden Työmyyrä -kiertopalkinnon sai Anne Lämpsä aktiivisesta talkootyöstä. Anne valittiin myös kerhon hallitukseen. Muut jäsenet ovat pj Minttu Koski-Juka, sihteeri Anne Lämpsä, Asko Tervo, Johanna Kohtalo, Tiina Huttula, Saija Lämpsä ja uutena valittiin Sari Nevala, Sari Nybacka ja Tuuli Marttila-Tornio. Toiminnantarkastajaksi valittiin Arja Sarpola ja Annika Haltsonen, varalla Jaana Heiskari ja Hanna Oravainen. Rahastonhoitajana jatkaa Minttu Koski-Juka.


JÄSENILLÄ KOULUTTAUTUMISMAHDOLLISUUS!

Kesällä 2015 järjestämämme Ryhmänäyttely tuotti hieman rahaa kerholle, jonka olemme ajatelleet käyttää kerhon jäsenten hyväksi =) 

Mikäli sinä haluaisit kouluttautua ja olisit valmis jakamaan saamasi tiedon muiden jäsentemme kesken pitämällä koulutuksen aiheesta. Ilmoittele kiinnostuksestasi ja ajatuksestasi minkälaiseen koulutukseen olisit lähdössä. Koulutus voi olla esim. kurssi, leiri tai luento aiheista; agility, toko, koiratanssia, rallitokoa, verijälki, PK-Lajit…Mitä vain tarjolla on ja mielenkiintoasi koskettaisi kouluttautua aiheesta ja tarjotamahdollisuus muillekin oppia kokemasi.


KERHON TOIMINNASTA! Hymyilevä

Kerhomme hallitus haluaa parantaa yhdistyksen toimintaa ja tiedonsaantia yhdessä jäsenten kanssa. Mikäli sinulla on mitä tahansa ehdotuksia yhdistyksen toimintaan ja/tai nettisivujen käytettävyyteen liittyen, ota yhteyttä allekirjoittaneeseen. Nettisivujen uudistus tiedonsaannin helpottamiseksi on jo käynnissä,joten käykäähän katsastamassa ja ilmoitelkaa lisää muutosehdotuksia.

Hallitus on myös suunnitellut perustaa työryhmän yhdistyksen sääntöjen uudistamista varten. Aiheesta käytiin keskustelua vuosikokouksessa, että nykyiset säännöt tarvitsevat päivityksen nykyaikaan ja selkiyttämään yhdistyksen toimintaa. Nykyiset säännöt julkaistaan nettisivuilla piakkoin. Työryhmään pääsee kaikki halukkaat yhdistyksen jäsenet, joten ilmoittele halukkuudestasi vaikuttaa yhdistyksemme toimintaan allekirjoittaneelle 

Ja sitten se viimeinen tiedotus eli 2015 vuoden jäsenmaksu. Muistakaahan maksaa 2015 vuoden jäsenmaksunne viimeistään kevään aikana. Kaikki jotka eivät ole maksaneet jäsenmaksua vuonna 2014, katsotaan yhdistyksen nykyisten sääntöjen mukaan eronneeksi. Vasta uuden jäsenmaksun maksamalla on oikeus ottaa osaa yhdistyksemme järjestämään toimintaan.

Puuhakkain terveisin,
Anu Mustonen, sihteeri
Oulujokilaakson Kennelkerho ry